Gradonačelnik posjetio novootvorenu trgovinu za kućne ljubimce

Prelog je prije nekoliko tjedana dobio prvu specijaliziranu trgovinu za kućne ljubimce. Nedavno otvoreni dućan za kućne ljubimce tvrtke B2N d.o.o. u samom centru Preloga, nedaleko zgrade gradske uprave, posjetio je i gradonačelnik Ljubomir Kolarek.

Ovakva specijalizirana trgovina koja nudi velik izbor hrane i potrepština za kućne ljubimce dodatno je upotpunila trgovačku ponudu Preloga, budući da je jedina specijalizirana trgovina ovog tipa na cijelom području donjeg Međimurja. U kratkom razgovoru s vlasnikom Nenadom Bukovićem i djelatnicom Aleksandrom Novak gradonačelnik se dotakao tema vezanih uz struku, poslovanje mladih tvrtki te najvažnijih gradskih planova u narednom razdoblju.

Nenad Buković je tek na pragu tridesetih te je svojim ulaganjem postao još jedan primjer mladog poduzetnika koji djeluje na području Grada Preloga. Prelog je unatrag nekoliko godina prepoznat kao grad s prijateljskim ozračjem za investicije, bilo da se radi o velikim multinacionalnim kompanijama ili o mladim poduzetnicima, javlja Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije