Grad Prelog objavio javni natječaj za financiranje javnih potreba

Iz Grada Preloga stiže informacija kojom se predstavnici udruga civilnog društva s područja sporta, kulture, udruge mladih i ostale udruge koje djeluju na području Grada Preloga obavještavaju da su 22. siječnja 2016. godine objavljeni javni natječaji za financiranje javnih potreba Grada Preloga u 2016. godini.

Javni natječaj za financiranje javnih potreba u 2016. godini raspisan je od strane gradonačelnika Grada Preloga, Ljubomira Kolareka i to za slijedeća prioritetna područja: kultura, tehnička kultura, odgoj i obrazovanje, socijalna skrb, zdravstvo, razvoj i demokratizacija društva, razvoj mjesne samouprave, poljoprivrede, zaštite okoliša, povećanje turističke ponude. Javni natječaj za financiranje javnih potreba u sportu u 2016. godini raspisan je od strane predsjednika Zajednice sportskih udruga Grada Preloga, Dejana Naranđe i to za područje sporta.

Rok za podnošenje prijava projekata je 30 dana od objave natječaja, tj. zaključno do 22. veljače 2016. godine.

– S obzirom da se radi o novom načinu i uvjetima financiranja organizacija civilnog društva, pozivamo sve predstavnike udruga koji su zainteresirani za prijavu na ove natječaja da se 8. veljače 2016. godine, s početkom u 18 sati u prostorijama Multimedijalne dvorane Muzeja Croata insulanus Grada Preloga, Glavna 33, organizira radionica s ciljem upoznavanja s uvjetima natječaja i potrebnom dokumentacijom – poručuju iz Grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije