Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
VIDEO I FOTO Jubilarni 25. Vincekov pohod Planinarskog društva Bundek na startu okupio čak 2.400 ljudi!
Grad Mursko Središće

BUNDEKOV POHOD

VIDEO I FOTO Jubilarni 25. Vincekov pohod Planinarskog društva Bundek na startu okupio čak 2.400 ljudi!

Uz tradicionalne nagrade najmlađem i najstarijem polazniku Vincekovog pohoda, bila je tu i bogata tombola s više od 800 nagrada

Danas je održan jubilarni 25. nadaleko poznati Vincekov pohod koji organizira Planinarsko društvo Bundek iz Murskog Središća. Legendarni pohod sa startom u Toplicama Sveti Martin, a završetkom u sportskoj dvorani u Murskom Središću na startu je okupio 2.400 ljudi, a ukupno je u pohodu sudjelovalo i kudikamo više.

Jubilarni 25. Vincekov pohod Planinarskog društva Bundek na startu okupio čak 2.400 ljudi! Fotogalerija

Završetak je tradicionalno održan u sportskoj dvorani, a brojni su posjetitelji mogli uživati u planinarskom ručku, glazbi i tomboli s više od 800 nagrada. Za nagrade se pobrinuo i Grad Mursko Središće, pa su uz tradicionalne nagrade najmlađem i najstarijem polazniku Vincekovog pohoda osigurali i smještaj za dvije osobe s doručkom u restoranu Schloss u Murskom Središću.

Nagrađenima je nagrade uručio gradonačelnik Dražen Srpak, a organizatorici pohoda i predsjednici PD Bundek Sonji Vršić buket cvijeća. Okupljenima se uz njih obratila i dopredsjednica Hrvatskog planinarskog saveza Jadranka Čoklica. Zabava u sportskoj dvorani je nastavljena, a četvrt stoljeća pohoda koji okuplja ljude iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja dostojno je obilježeno.

Najnovije

Reci što misliš!