Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
FOTO Grad Mursko Središće obilježio blagdan svete Barbare: Najzaslužnijima dodijeljene nagrade
List Međimurje/Dragutin Kliček

SVEČANOST U MURSKOM SREDIŠĆU

FOTO Grad Mursko Središće obilježio blagdan svete Barbare: Najzaslužnijima dodijeljene nagrade

Obilježen gradski blagdan svete Barbare - zaštitnice rudara

Grad Mursko Središće obilježio je spomendan sv. Barbare - zaštitnice rudara prigodnom svečanošću održanom u petak, 2. prosinca u Centru za kulturu Rudar. Svečanost je započela prikazivanjem kratkog filma o odrađenim projektima u Murskom Središću, nakon čega se okupljenima obratio gradonačelnik Dražen Srpak.

Grad Mursko Središće obilježio blagdan svete Barbare: Najzaslužnijima dodijeljene nagrade Fotogalerija

Nakon pozdravnog govora gradonačelnika za okupljene je zasvirao mladi pijanist Edvin Nedeljko, a nakon njega prigodnim govorima uzvanike su pozdravili i međimurski župan Matija Posavec te Ljubomir Kolarek, gradonačelnik Preloga i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora. Održana je i svečanost dodjele nagrada najzaslužnijima, nagradu za osobu godine primio je Darko Oreški, a u kategoriji sportaša i sportašice godine nagrađeni su Mensur Rošić i Tea Marodi.

Za najbolju sportsku momčad nagradu je primila ekipa ŠN "Rudar" Mursko Središće - kadeti U17, a u kategoriji rekreativaca nagrade su primili Monika Jalšovec, Ivan Zadravec, Alen Kontrec te udruga "Sport za sve" Mursko Središće. U ime dobitnika nagrada okupljenima se obratio Darko Oreški, a svečanost je završila nastupom mlade pijanistice Dore Rebernik.

Najnovije

Reci što misliš!