Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
DOČEK U PODNE Martinje i Advent u gradu rudara te doček Nove godine uz Zodiac band
Grad Mursko Središće

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

DOČEK U PODNE Martinje i Advent u gradu rudara te doček Nove godine uz Zodiac band

Doček u podne bio je pun pogodak

Već u prvom dijelu godine bilo je vidljivo da je interes za posjet manifestacijama veći nego godinu ranije.

S obzirom na mjere, manifestacija „Ljeto uz Muru“ održala se u punom opsegu bez ikakvih ograničenja. Održana je nova manifestacija „September v Središću“ koja će se sljedeće godine obogatiti novim turističkim događajima. Već tradicionalno proslava Martinja održat će se 10. studenog na Šetnici sv. Barbare uz mnoštvo vrhunskog vina, mošta i kolača te nezaobilazno krštenje mošta.

Ujedno su započele pripreme za najljepši dio godine, Advent u gradu rudara. Program će biti koncipiran da u istome uživaju od najmlađih do onih najstarijih. Uz mnoštvo kvalitetnih glazbenih programa u Centru za kulturu, dječjih predstava i kino projekcija održat će se i nezaobilazni Božićni sajam i Badnje jutro. Po prvi puta prošle godine organiziran je doček Nove u podne. Iako je doček u podne bio svojevrsni „eksperiment“ s upitnim ishodnom, sada možemo definitivno reći da je događaj bio pun pogodak. 

Ovogodišnji doček Nove započet će na staru godinu u 11,30 sati i trajati do 15,00 sati. Za dobru zabavu potrebne su dvije stvari; dobro društvo i dobra glazba, a to će zasigurno postići dobro poznati međimurski band ZODIAC BAND, uz bogatu ugostiteljsku uslugu hrane i pića. U ponoć pak će se tradicionalno ispaliti vatromet. 

Najnovije

Reci što misliš!