Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
AGLOMERACIJA MURSKO SREDIŠĆE Radovi se moraju ubrzati i završiti do ugovorenog roka
Grad Mursko Središće

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

AGLOMERACIJA MURSKO SREDIŠĆE Radovi se moraju ubrzati i završiti do ugovorenog roka

Sastanci na temu napretka projekta odvijaju se minimalno jednom mjesečno kako bi se rezimirale aktivnosti koje su napravljene

Slijedom redovitog praćenja napretka EU projekta „Aglomeracija Mursko Središće“, a prema dogovoru s gradonačelnikom Draženom Srpakom i zamjenikom generalnog direktora Hrvatskih voda Zagreb Davorom Vukmirićem u prostorijama NK „Mura“ u Hlapičini održan je sastanak na kojem su nazočili predstavnici investitora, izvođača radova, nadzornih inženjera te predstavnici naselja u kojima se provodi projekt. 

Sastanci na temu napretka projekta odvijaju se minimalno jednom mjesečno kako bi se rezimirale aktivnosti koje su napravljene. Na istu temu nedavno je održan sastanak u Zagrebu u prostorijama Hrvatskih voda gdje je utvrđeno da se radovi moraju adekvatno organizirati, ispoštovati dinamika istih i ubrzati kako se rokovi koji su definirani ugovorom ne bi probili i ispoštovali.

Na današnjem sastanku iznijeto je aktualno stanje radova, postotak izvršenja istih, plan izvođenja daljnjih radova s mogućnostima poboljšanja dinamike radi što bržeg završetka projekta. Jedna od tema sastanka bila je i stanje nerazvrstanih cesta pod upravljanjem Grada Mursko Središće nakon izvođenja radova te način njihove sanacije. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!