LIJEPA GESTA

OBIŠAO IH GRADONAČELNIK Polaznici i zaposlenici vrtića Maslačak godinu dana u novim prostorima

Gradonačelnik Srpak ravnateljici, odgojiteljicama i zaposlenicima vrtića darovao je ružu, a mališane obradovao slatkišima

Na današnji dan, 13. siječnja, prije godinu dana mališani, ravnateljica, odgojiteljice i svi zaposlenici Dječjeg vrtića ‘Maslačak’ preselili su u novoizgrađeni Dječji vrtić ‘Maslačak’ u ulici Slatine.

U vrtiću je smješteno sedam odgojnih skupina djece: dvije jasličke, četiri vrtićke i jedna skupina s Montessori odgojnim programom. Mališanima i odgojiteljicama stvoreni su bolji uvjeti za boravak i rad. Vrtić je opremljen modernom i suvremenom kuhinjom, sanitarnim čvorovima prilagođeni vrtićkoj skupini, uredima za zaposlenike, novim dječjem igralištem, informatičkom opremom. Modernom i novom didaktičkom opremom mališani će i nadalje razvijati svoju maštu, kreativnost i mnogobrojne razvojne sposobnosti.

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak danas, 13. siječnja posjetio je djecu i zaposlenice vrtića povodom jedne godine boravka u novim prostorijama te je ravnateljici, odgojiteljicama i zaposlenicima vrtića darovao ružu, a mališane obradovao slatkišima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije