podnijeta Izvješća

FOTO Održana godišnja skupština Podružnice umirovljenika Mursko Središće

U četvrtak, 6. kolovoza održana je redovna godišnja skupština Podružnice umirovljenika Mursko Središće

Izvješća o radu, financijska izvješća i plan i program za 2020. godinu predstavili su predsjednik Podružnice Stjepan Smolak i tajnik Antun Mezga. Ivan Novak posebno je predstavio sve aktivnosti i uspjehe vezane uz sport. Izvješća i planovi su jednoglasno prihvaćeni.

Sjednici su prisustvovali i predsjednica Udruge umirovljenika Međimurske županije i potpredsjednica Matice umirovljenika Hrvatske Nada Lovrec i predsjednik DU Lendava Aleksander Varga, te kao izaslanik Grada Mursko Središće Zoran Turk, ravnatelj CZK “Rudar”. U obraćanjima poželjeli su članovima puno uspjeha u radu i puno zdravlja u nadolazećem razdoblju.

Grad Mursko Središće i gradonačelnik Dražen Srpak podupiru u radu umirovljenike i pomaže ih kroz razne programe i projekte financirane iz EU fondova. Upravo kreće i nova faza projekta “Zaželi” za pomoć starijima, a Podružnica umirovljenika je i partner na projektu “Centar raDOSTI”. S pogledom u budućnost treba voditi i računa o svima koji su nove generacije kroz dugogodišnji rad zadužili, a Podružnica umirovljenika Mursko Središće vodeći je faktor okupljanja i osmišljavanja aktivnosti za umirovljene građane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije