Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
GRAD MURSKO SREDIŠĆE Zaželi - program zapošljavanja žena: Zaposlit će se deset žena koje će brinuti o 60 korisnika
Grad Mursko Središće

NASTAVLJA SE PROJEKT

GRAD MURSKO SREDIŠĆE Zaželi - program zapošljavanja žena: Zaposlit će se deset žena koje će brinuti o 60 korisnika

Raspisani je natječaj za zapošljavanje 10 radnica za pomoć u kući starijim osobama i osoba u nepovoljnom položaju

 

Prva faza provođenja projekta Zaželi na području grada Mursko Središće i općine Selnica je završila 19. lipnja 2020. godine. Prijavom na trajni Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II“ u sklopu ESF Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ Gradu Murskom Središću odobrena su sredstva u iznosu od 905.800,00 kuna za provođenje projekta „Zaželi i pokreni promjenu“. Intenzitet financiranja iz ESF-a je 100%.

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak dana 13. srpnja 2020. godine potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. Tako će visoki standard skrbi za starije i nemoćne biti nastavljen, a u sklopu projekta zaposlit će se deset žena iz ciljanih skupina koje će brinuti o 60 korisnika.

Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje raspisani je natječaj za zapošljavanje 10 radnica za pomoć u kući starijim osobama i osoba u nepovoljnom položaju koji je otvoren do 18. srpnja. Skrb o članovima zajednice koji su u nepovoljnom položaju civilizacijski je standard koji smo dužni održavati i stalno podizati na viši nivo.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!