Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
STRUČNI KOLEGIJ Prihvaćena ponuda tvrtke Nord-ing za izradu izmjene projektne dokumentacije
PR fotografija

grad mursko središće

STRUČNI KOLEGIJ Prihvaćena ponuda tvrtke Nord-ing za izradu izmjene projektne dokumentacije

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak u utorak, 19. svibnja, na 84. sjednici stručnog kolegija donosi sljedeće zaključke:

1. Za djecu koja pohađaju privatni dječji vrtić na području grada Mursko Središće u vremenskom razdoblju do završetka provedbe mjera Vlade Republike Hrvatske za očuvanje radnih mjesta ili do konačnog popuštanja epidemioloških mjera grad Mursko Središće će prema Odluci o sufinanciranju ekonomske cijene boravka djece u predškolskim ustanovama sufinancirati dio cijene kao što je navedeno u spomenutoj Odluci za svu djecu koja u tom razdoblju budu pohađala dječji vrtić, dok će se za ostalu upisanu djecu u privatnom vrtiću sufinancirati 10% od ukupnog iznosa sufinanciranja od strane Grada Mursko Središće. 

2. Zid urni na groblju u Murskom Središću - u provedenom postupku jednostavne nabave od traženih sedam (7) ponuda u roku su pristigle dvije (2) ponude te se prihvaća najpovoljnija ponuda tvrtke Klesarstvo Karlo Antolašić j.d.o.o. iz Murskog Središća u iznosu od 199.278,50 kuna za izgradnju zida urni na groblju u Murskom Središću – zidarski i kamenarski radovi.

3. Prihvaća se ponuda tvrtke Nord-ing d.o.o. iz Čakovca za izradu izmjene projektne dokumentacije - idejni i glavni projekt prometnice za rekonstrukciju dijela Ulice Matije Gupca i dijela Murske ulice i izradu izmjene projektne dokumentacije - idejni i glavni projekt oborinske odvodnje za rekonstrukciju dijela ulice Matije Gupca i dijela Murske ulice.

4. Zadužuje se pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela za pokretanje postupka javne nabave za rekonstrukciju prometnice u dijelu ulice Matije Gupca i dijela Murske ulice i rekonstrukciju oborinske odvodnje dijela ulice Matije Gupca i dijela Murske ulice. Rok za pokretanje postupka je odmah po zaprimanju troškovnika. Rok za izradu troškovnika je 3 tjedna od dana ovog zaključka. 

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!