MURSKO SREDIŠĆE

‘ONLINE VRTIĆ MASLAČAK’ Druženje djece, roditelja, stručnih suradnika i odgojitelja

Druže se, igraju i zabavljaju preko interneta

Zbog novonastale situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, Dječji vrtić “Maslačak” Mursko Središće, kao i mnoge druge predškolske ustanove u Republici Hrvatskoj, organizirao je rad odgojitelja te stručnih suradnika preko interneta.

Kako bi uslijed pandemije olakšali djeci i roditeljima dane provedene kod kuće, te ostali međusobno povezani odgojitelji organiziraju “susrete” s djecom preko aplikacije ZOOM te ostalih internet kanala. Svakodnevno se osmišljavaju načini interakcije djece, roditelja i odgojitelja na maštovit i kreativan način koji uključuju istraživačke, likovne, govorne, glazbene i  pokretne aktivnosti.

Stručni suradnici vrtića, psihologinja, medicinska sestra i edukacijski rehabilitator također osiguravaju djeci i roditeljima sadržaje i aktivnosti kako bi lakše prebrodili ove dane.

– Sudeći po povratnim reakcijama djece i roditelja, ovakav način interakcije pokazao se vrlo uspješnim te će se nastaviti u razdoblju do mogućnosti povratka u vrtić. Ovim putem zahvaljujemo roditeljima na iskazanom povjerenju i podršci – poručuju iz vrtića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije