Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
'ONLINE VRTIĆ MASLAČAK' Druženje djece, roditelja, stručnih suradnika i odgojitelja
Dječji vrtić Maslačak

MURSKO SREDIŠĆE

'ONLINE VRTIĆ MASLAČAK' Druženje djece, roditelja, stručnih suradnika i odgojitelja

Druže se, igraju i zabavljaju preko interneta

Zbog novonastale situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, Dječji vrtić „Maslačak” Mursko Središće, kao i mnoge druge predškolske ustanove u Republici Hrvatskoj, organizirao je rad odgojitelja te stručnih suradnika preko interneta.

Kako bi uslijed pandemije olakšali djeci i roditeljima dane provedene kod kuće, te ostali međusobno povezani odgojitelji organiziraju „susrete” s djecom preko aplikacije ZOOM te ostalih internet kanala. Svakodnevno se osmišljavaju načini interakcije djece, roditelja i odgojitelja na maštovit i kreativan način koji uključuju istraživačke, likovne, govorne, glazbene i  pokretne aktivnosti.Stručni suradnici vrtića, psihologinja, medicinska sestra i edukacijski rehabilitator također osiguravaju djeci i roditeljima sadržaje i aktivnosti kako bi lakše prebrodili ove dane.

- Sudeći po povratnim reakcijama djece i roditelja, ovakav način interakcije pokazao se vrlo uspješnim te će se nastaviti u razdoblju do mogućnosti povratka u vrtić. Ovim putem zahvaljujemo roditeljima na iskazanom povjerenju i podršci - poručuju iz vrtića.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!