Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
GRAD MURSKO SREDIŠĆE Nema čekanja, kreću u borbu protiv komaraca jer žele izbjeći ono najgore
Ilustracija

DOSADNE KRVOPIJE

GRAD MURSKO SREDIŠĆE Nema čekanja, kreću u borbu protiv komaraca jer žele izbjeći ono najgore

Stručne službe na teren će ponovo izaći ovaj ili sljedeći tjedan kako bi se na vrijeme uočile moguće najezde larvi i adulta komaraca te kako bi se započelo pravovremeno tretiranje

Na 83. sjednici stručnog kolegija održanog 27. travnja 2020. godine doneseni je zaključak kojim se zadužuje voditeljica Odsjeka za opće društvene djelatnosti, turizam, europske integracije i protokol i komunalno redarstvo da stupi u kontakt sa Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije i Bioinstitutom u svezi dezinsekcije – tretiranja larvi i adulta komaraca na području grada Mursko Središće.

- Djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije i „Bioinstituta“ Čakovec izašli su na teren na području grada Mursko Središće kako bi evidentirali ukoliko postoje lokacije koje bi  trebalo tretirati od larvi i adulta komaraca. Prilikom prvog obilaska stručnih službi nije evidentirana ni jedna lokacija koja bi se trebala tretirati.

Stručne službe na teren će ponovo izaći ovaj ili sljedeći tjedan kako bi se na vrijeme uočile moguće najezde larvi i adulta komaraca te kako bi se započelo pravovremeno tretiranje - poručuju iz Grada.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!