obnova zgrade

U NOVOM RUHU Započelo uređenje fasade na zgradi stare pošte/apoteke u Murskom Središću

U zgradi su svoje mjesto pronašle udruge s područja grada Mursko Središće

Kako je zgrada stare pošte/apoteke u dobrom statičkom stanju, prije dvije godine odlučeno je da se cijela zgrada u potpunosti obnovi.

Prva faza obnove iznosila je 260.000,00 kuna, što je izdvojeno iz proračuna Grada Mursko Središće, a obuhvatila je najnužnije radove kako bi zgrada mogla doći u funkciju. Prva faza završena je u mjesecu kolovozu 2018. godine. U zgradi su svoje mjesto pronašle udruge s područja grada Mursko Središće, a to su: Gradski puhački orkestar Mursko Središće, Kulturno umjetničko društvo “Mura” Mursko Središće i Udruga dragovoljaca i veteran Domovinskog rata, Ogranak Mursko Središće koje će, nadamo se, što prije moći nastaviti sa svojim radom. 

Ovih dana započeli su radovi na uređenju fasade na zgradi stare pošte/apoteke. Radove na uređenju iste izvodi tvrtka Tekeli projekt inženjering d.o.o. iz Murskog Središća u iznosu od 50.750,00 kuna s uključenim PDV-om.

– Također, postoji projekt obnove cijele zgrade stare pošte apoteke koji obuhvaća i uređenje podruma i potkrovlja te procijenjeni iznos cjelokupnog ulaganja iznosi oko 1,1 milijuna kuna, a što će se u perspektivi pokušati realizirati putem Nacionalnih javnih poziva i natječaja ili natječaja EU fondova – poručuju iz Grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije