VIJESTI IZ GRADA

UZ DAN DRŽAVNOSTI Mursko Središće domaćin sportskom natjecanju branitelja i susretu njihove djece

U Murskom Središću održat će se 26. sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije i 8. Susreti djece hrvatskih branitelja Međimurske županije

Grad Mursko Središće u suradnji s Udrugom dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, ogranak Mursko Središće organizator je ovogodišnjeg 26. sportskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije i 8. susreta djece hrvatskih branitelja Međimurske županije. Sportsko natjecanje i Susreti djece održat će se povodom obilježavanja Dana državnosti, 30. svibnja 2020. godine na sportskim terenima u Murskom Središću.

Postrojavanje počasnih zborova UDVDR-a održati će se na Trgu braće Radić. Događaju će prisustvovati preko 500-tinjak članova Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata s područja Međimurske županije i oko 80-ak djece hrvatskih branitelja. Udruge koje steknu najbolji plasman na igrama, plasirati će se na Državno športsko natjecanje.

Danas, 2.ožujka održan je sastanak u svrhu organizacije i provedbe 26. sportskog natjecanja koje će se održati u Murskom Središću. Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Grada Mursko Središće, Dražen Srpak, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije Stjepan Horvat, tajnik Dražen Tkalec i predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Ogranak Mursko Središće Mladen Kerovec.

Na sastanku je zaključeno da će Grad Mursko Središće sukladno proračunskim mogućnostima podržati spomenuto natjecanje i u suradnji sa gradskim udrugama pomoći kod organizacije i provedbe spomenutog natjecanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije