GRAD MURSKO SREDIŠĆE

SRD MURA Boris Goričanec izabran za predsjednika, ribolovci imaju podršku gradonačelnika Srpaka

Nastavljaju se ulaganja u ribički dom i ribolovni kamp

Ribolovni turizam donosi značajne prednosti ruralnim područjima, ali stvara i ekološke i društveno – kulturne vrijednosti. Grad Mursko Središće posjeduje mnoge resurse i mogućnosti razvoja ribolovnog turizma.

Mjesto i značenje ribolovaca, njihova prisutnost na vodama, briga za područja kojima gospodare, neprocjenjiva su vrijednost. Sportsko ribolovno društvo “Mura” Mursko Središće jedno je od izuzetno aktivnih udruga, koja svojim postignućima uspješno promovira najsjeverniji grad. Odličan su organizator sportsko ribolovnih događaja i manifestacijama. 

Na Skupštini održanoj 01. ožujka 2020. godine, članovi Sportsko ribolovnog društvo “Mura” izglasali su da se za novog predsjednika Udruge imenuje Boris Goričanec, dugogodišnji član same Udruge. Tom prigodom gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak u ponedjeljak, 02. ožujka, održao je sastanak na kojem su prisustvovali predsjednik Boris Goričanec i Vladimirom Kukovec član Upravnog odbora. Predsjednik Udruge zahvalio je na svekolikoj pomoći oko izgradnje novog ribičkog doma i financijskoj pomoći za rad i djelovanje Udruge.

Također predstavio je plan i program za 2020. godinu koji uključuje dovršetak prizemlja ribičkog doma i otvorenje istog uz Dane grada. Kroz godinu će se i nadalje uključivati u događaje i manifestacije na području grada koje su u organizaciji grada, ali ujedno će nastaviti s provedbom tradicionalnih događaja u organizaciji same Udruge. Novost ove godine bit će ribolovni kamp na Športsko ribolovnom centru “Zalešće”. 

Uz čestitke novoizabranom predsjedniku gradonačelnik je istaknuo “Siguran sam da će Udruga djelovati uspješno kao i do sada, i nadalje ću u skladu sa svojim mogućnostima podupirati vaš rad i kapitalna ulaganja”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije