DAN ZALJUBLJENIH

POVODOM VALENTINOVA Francuska romantična komedija ‘Veličina nije bitna’ 14. veljače u Centru za kulturu ‘Rudar’

- Ove ćemo se godine opremiti modernim video sustavom koji će biti dostatan za prikazivanje svih aktualnih i atraktivnih naslova i filmska umjetnost bit će redovito na programu - poručuju organizatori.

U petak, 14. veljače, u 20 sati u Centru za kulturu ‘Rudar’ prikazat će se francuska romantična komedija ‘Veličina nije bitna’.

– Ove ćemo se godine opremiti modernim video sustavom koji će biti dostatan za prikazivanje svih aktualnih i atraktivnih naslova i filmska umjetnost bit će redovito na programu. Do tada ćemo vas zagrijavati manje popularnim, ali jednako dobrim filmovima – poručuju organizatori.

– Diane je poznata odvjetnica koja je već tri godine razvedena. Jedan dan izgubi mobitel te nakon toga prima poziv osobe koja ga je pronašla. Ta osoba je Alexandre, šarmantni muškarac i savršen džentlmen. Njih dvoje odmah kliknu preko telefon i odluče se naći idući dan. Ali kada Alexandre stigne, Diane se iznenadi kada vidi da je on visok samo 137 cm. Od toga trenutka, Diane pokušava prevladati predrasude društva i vlastite strahove te se prepustiti i uživati maksimalno – stoji u najavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije