Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
STRUČNI KOLEGIJ Uređuje se nova gradska vijećnica, u planu dva pješačka prijelaza i prometna ogledala
PR fotografija

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

STRUČNI KOLEGIJ Uređuje se nova gradska vijećnica, u planu dva pješačka prijelaza i prometna ogledala

Vrtić će dobiti nove žaluzine

U ponedjeljak, 3. veljače održana je 78. sjednica stručnog Kolegija gradonačlenika Grada Mursko Središće na kojoj su su bili Dražen Srpak, Miljenko Cmrečak, Zvonko Vrtarić, Miljenko Štefanić, Dolores Vrtarić, Marko Jurović, Josip Sršan, Mateja Novak, Drago Belše, Marta Tuksar, Zoran Turk i Petra Sršan donijeto je nekoliko zaključaka:

1. Od tražene četiri ponude prihvaća se najpovoljnija ponuda tvrtke B.B. In d.o.o. iz Peklenice za radove na izradi kompletnog uredskog namještaja za novu gradsku vijećnicu u iznosu od 8.280,00 + PDV.

2. Prihvaća se ponuda tvrtke Direkt j.d.o.o. za postavljanje parketa u novoj gradskoj vijećnici u iznosu od 7.137,00 kuna. 

3. Nalaže se Odsjeku za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da se na križanju ulice Antuna Mihanovića i Martinske ulice zbog lakše preglednosti te izlaska iz Martinske ulice u ulicu Antuna Mihanovića i isto tako uključivanja u promet iz ulice Antuna Mihanovića na Martinsku ulicu postave dva prometna ogledala.

4. Zadužuje se Odsjek za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da kontaktira Županijsku upravu za ceste Međimurske županije u vezi postavljanja dva pješačka prijelaza u Martinskoj ulici kod novoizgrađenog pješačkog mosta. 

5. U provedenom postupku jednostavne nabave od tražene četiri (4) ponude u roku su pristigle četiri ponude te se prihvaća najpovoljnija ponuda tvrtke Turk sjenila, interijeri iz Murskog Središća  u iznosu od 67.385,93 kn s uključenim PDV-om za izradu, dopremu i montažu vanjskih žaluzina na dječjem vrtiću „Maslačak“ u Murskom Središću.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!