WiFi4EU

WiFi U MURSKOM SREDIŠĆU Nove aktivne pristupne točke na 4 lokacije

Nove aktivne pristupne točke postavljene su na 4 lokacije: Na zgradi gradske uprave i šetnici uz Muru, sportskoj dvorani Mursko Središće, nogometnom igralištu 'Rudar' i na zgradi starog dječjeg vrtića

Inicijativom WiFi4EU u gradovima i općinama diljem Europe promiče se besplatan Wi-Fi pristup za građane u javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, javne zgrade, knjižnice, zdravstveni centri i muzeji.

Gradu Mursko Središće krajem 2018. godine odobreni je projekt WIFI4EU kojim je dobiven vaučer u vrijednosti od 15.000,00 eura za postavljanje javnih pristupnih točaka za bežični internet u Murskom Središću. Grad Mursko Središće će narednih 36 mjeseci snositi troškove održavanja. Putem postupka jednostavne nabave, od traženih tri ponuda u roku je pristigla jedna ponuda od tvrtke OT-Optima Telekom d.d. iz Zagreba u iznosu od 111.606,81 kuna s uključenim PDV-om te je ista i prihvaćena.

Nove aktivne pristupne točke postavljene su na 4 lokacije: na zgradi gradske uprave i šetnici uz Muru (u blizini Beach bar-a “Trska”), sportskoj dvorani Mursko Središće, nogometnom igralištu “Rudar” i na zgradi starog dječjeg vrtića. Provedbom projekta osiguran je visokokvalitetan besplatan pristup internetu za građane grada Mursko Središće i posjetitelje preko pristupnih točaka na gore navedenim lokacijama.

Kako bi nesmetano mogli koristiti internet prilikom prve prijave na WiFi4EU potrebno je pritisnuti Login.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije