PRIJAVE DO 3. VELJAČE

SERJOJNSKI FAŠNIK Velika fašnička povorka 8. veljače, dječji fašnik dan kasnije

Fašničko ludilo će 8. i 9. veljače zahvatiti Mursko Središće

Turistička zajednica Grada Mursko Središće i Grad Mursko Središće s velikim zadovoljstvom vas pozivaju na tradicionalni ‘Serjojnski fašnik 2020.’ koji će se održati u subotu, 8. veljače s početkom u 14:30 sati u Murskom Središću.

Fašnička povorka i ovoga puta oživjet će pokladne običaje, pjesmu, ples i ludost kroz ulice Murskog Središća. U 14 sati je okupljanje fašničkih skupina kod sportske dvorane Mursko Središće, nakon čega će se od 14:30 sati fašnička povorka kretati od sportske dvorane ulicama: Vladimira Nazora, Frankopanska, Trg bana J. Jelačića do zgrade dječjeg vrtića.

Slijedi predstavljanje fašničkih skupina ispred zgrade dječjeg vrtića uz obred spaljivanja Fašnika, nakon čega, od 16 sati slijedi zabavni program u sportskoj dvorani.

Dječji fašnik održat će se u nedjelju, 9. veljače s početkom u 14 sati. Fašnička povorka dječjih vrtića kreće od parkirališta Poslovnog prostora “Promenada” do zgrade dječjeg vrtića – stare škole, gdje će dječji vrtići predstaviti svoje maske i izvesti zajednički program.

– Pozivamo sve zainteresirane grupe i udruge da se prijave za sudjelovanje na velikoj fašničkoj povorci, 8. veljače. Grupe se mogu prijaviti do 3. veljače na e-mail turistickazgms@gmail.com – kažu iz Grada Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije