nadograđuje infrastrukturu

MURSKO SREDIŠĆE Uskoro taxi prijevoz za područje cijelog grada, uređen i parking

Dozvola za obavljanje taxi usluga ili prijevoza putnika izdaje se na 5 godina ili najdulje do isteka licence taksisti

Grad Mursko Središće stalno snaži i nadograđuje svoju komunalnu i društvenu infrastrukturu i tako postaje moderan europski grad. Nadogradnja infrastrukture je i uvođenje taxi službe u prometovanje u gradu ili Odluka Gradskog vijeća o autotaksi prijevozu.

Usluga autotaksi prijevoza obavljati se može na temelju licence za autotaksi prijevoz i dozvole koju izdaje Jedinstveni upravni odjel Grada Mursko Središće. Broj izdanih dozvola se ne ograničuje, a taksista će smjeti ukrcati putnika i započeti prijevoz samo na području Grada Mursko Središće. Uređeno parkirališno mjesto za taxi vozila je na parkiralištu pored Javnog bilježnika Hoblaj na Trgu bana Josipa Jelačića.

Dozvola za obavljanje taxi usluga ili prijevoza putnika izdaje se na 5 godina ili najdulje do isteka licence taksisti.

Sve potrebne informacije zainteresirani za obavljanje usluge taxi prijevoza mogu dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Mursko Središće, a mi znamo kako je već iskazan interes za obavljanje usluga taxi prijevoza u najsjevernijem hrvatskom gradu.Isto tako znamo kako je svojevremeno, u osvit demokracije u Murskom Središću taxi službu obavljao Martin Strnad u legendarnom crvenom Mercedesu koji je uvršten među oldtimere, kao jedan od ljepših.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije