SAM JU JE NASLIKAO

SLIKA NA POKLON Aleksandar Kovačić (11) gradonačelniku Srpaku darovao prekrasnu sliku rijeke Mure

Predsjednica udruge udomitelja djece Međimurja poklonila mu je lutkice s porukom 'svako dijete treba obitelj'

Udruga udomitelja djece Međimurske županije omogućuje da djeca bez adekvatne roditeljske skrbi odrastaju u obiteljskom i podražavajućem okruženju gdje mogu ostvariti sve svoje potencijale. Forum za kvalitetno udomiteljstvo/Udruga udomitelja provodi niz aktivnosti koje se temelje na aktivnom uključivanju, osnaživanju djece, mladih i udomitelja, podržavanje pozitivnih incijativa i samopomoći, uvažavanje i poštivanje različitosti, poticanje suradnje i partnerstva, djelovanje u najboljem interesu svakog pojedinog djeteta i mlade osobe u skladu s međunarodno prihvaćenim standardima.

Članovi udruge udomitelja djece Međimurja i pedesetak djece su početkom prosinca ove godine prisustvovali svečanom otvorenju Adventa u Vili Prekrižje, sastavnom djelu kompleksa Ureda predsjednice RH na Pantovčaku. Autobus za odlazak na Advent osigurao im je Grad Mursko Središće.

U znak zahvale predsjednica Udruge udomitelja djece Međimurja Marina Hoblaj i jedanaestogodišnji umjetnik Aleksandar Kovačić sa svojim ocem Anđelkom Kovačić posjetili su gradonačelnika Grada Mursko Središće Dražena Srpaka i tom prigodom Aleksandar je gradonačelniku darovao prekrasnu sliku rijeke Mure koju je sam naslikao, a predsjednica udruge lutkice s porukom “svako dijete treba obitelj”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije