PRIZNANJE U ZAGREBU

FOTO Gradu Mursko Središće pohvala za uspješno provedenu naj-akciju 2019. ‘Zabavno ljeto – igraj i nauči’

Pohvalu je primila predsjednica Društva 'Naša djeca' Ivana Maltarić

Društvo “Naša djeca” Mursko Središće na inicijativu gradonačelnika Dražena Srpaka osnovano je 2017. godine. Status Grad prijatelj djece grad Mursko Središće je stekao u studenom 2018. godine i taj počasni naziv je najviše javno društveno priznanje svima koji su u Gradu zaslužni za ostvarivanje prava i potreba djece priznatih u Konvenciji UN o pravima djeteta za postignutu uzornu skrb u svim područjima života djece, za osmišljeno ostvarivanje aktivnosti djece i za djecu, za učinke koji unapređuju i uljepšavaju život djece.        

U Zagrebu, 19. studenog 2019. godine održana je svečanost povodom 20 godina akcije “Gradovi i općine-prijatelji djece” u organizaciji Središnjeg koordinacijskog odbora Akcije “Gradovi i općine prijatelji djece” i Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske. Svečanosti je prisustvovala predsjednica Društva “Naša djeca” Ivana Maltarić koja je i primila Pohvalu Gradu Mursko Središće za uspješno provedenu naj-akciju 2019. pod nazivom ‘Zabavno ljeto – igraj i nauči’.

Društvo “Naša djeca” provodi programe i aktivnosti za djecu grada Mursko Središće u njihovom slobodnom vremenu radi poboljšanja kvalitete života djece predškolske dobi i školske djece na području grada.

Programi koji se kontinuirano provode u udruzi su: likovno – kreativne radionice, mali kajkavci – odgovorni građani, engleska radionica, dramske igraonice, sportske aktivnosti, edukativna predavanja i radionice, školske i vrtićke aktivnosti na temu “Dječja prava i obveze”, uključivanje u mjesec hrvatske knjige, projekt Zelena čistka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije