BESPOVRATNI NOVAC

FOTO Potpisani ugovori: Stižu sredstva za izgradnju gradskog dječjeg vrtića i prometnice u Gospodarskoj zoni Brezje

Dobre vijesti za Grad Mursko Središće

Grad Mursko Središće provodi projekte “Izgradnja i opremanje dječjeg vrtića u Murskom Središću” i “Izgradnja prometnice u Gospodarskoj zoni Brezje” čiji su radovi pri samom završetku. Projekti se financiraju iz Europskog fonda za ruralni razvoj na temelju Odluka o dodjeli sredstava od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić i gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak su u četvrtak, 14. studenog u Muzejsko informativnom centru Čakovec potpisali Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za udio Grada Mursko Središće u navedenim EU projektima.

Ukupni Iznos projekta za Izgradnju prometnice u Gospodarskoj zoni Brezje iznosi 7.001.438,79 kuna, od čega je Grad Mursko Središće dužan osigurati 161.382,71 kn, a potpisom ovog ugovora Grad će dobiti dodatnih 85.800,43 kune. Ukupni iznos projekta za izgradnju i opremanje dječjeg vrtića iznosi 8.832.104,99 kuna, od čega je Grad dužan osigurati 1.404.104,99 kuna, a potpisom ugovora dobiva dodatnih 665.465,99 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije