Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
STRUČNI KOLEGIJ Udruga Serjojnske mame i bebe dobit će prostor u novouređenom društvenom domu u Hlapičini
PR fotografija

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

STRUČNI KOLEGIJ Udruga Serjojnske mame i bebe dobit će prostor u novouređenom društvenom domu u Hlapičini

- Taj prostor moguće je odmah staviti na raspolaganje i korištenje bez naknade u dogovorenim terminima - zaključak je stručnog kolegija

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak u utorak, 5. studenog održao je 71. sjednicu stručnog kolegija. Doneseno je nekoliko zaključaka koje donosimo u nastavku.

Planinarskom društvu „Bundek“ Mursko Središće odobrava se korištenje sportske dvorane za 22. Vincekov pohod dana 18. i 19. siječnja 2020. godine. Grad Mursko Središće će u svom proračunu za 2020. godinu osigurati novčana sredstva u iznosu od 5.000 kuna temeljem podnesene zamolbe Hrvaškog kulturnog društva Pomurje za nabavu opreme Hrvatskog kulturnog centra – Zrinski u Lendavi.

Serjojnske mame i bebe poslale su zamolbu za dodjelu gradskog prostora na korištenje. Kako je rečeno na stručnom kolegiju, Grad Mursko Središće raspolaže s adekvatnim prostorom koji udovoljava svim traženim zahtjevima navedenim u zamolbi (blizina sanitarnog čvora, veličina prostorije) u novouređenom društvenom domu u Hlapičini te je taj prostor moguće odmah staviti na raspolaganje i korištenje bez naknade u dogovorenim terminima. 

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!