Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
JAVNI POZIV za predlaganje kandidata za dodjelu nagrada sportašima za svoja sportska ostvarenja!
PR fotografija

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

JAVNI POZIV za predlaganje kandidata za dodjelu nagrada sportašima za svoja sportska ostvarenja!

Priznanja će biti uručena od strane gradonačelnika u sklopu manifestacije 'Advent u gradu rudara'

Sukladno Pravilniku o mjerilima za dodjelu nagrada sportašima za sportska ostvarenja, pozivamo građane, sportaše pojedince i sportske klubove s područja grada Mursko Središće na dostavu prijedloga kandidata za dobivanje nagrada

Godišnja nagrada za sportska ostvarenja dodjeljuje se u natjecateljskoj kategoriji:

- Godišnja nagrada za sportaša i sportašicu godine – pojedinci,

- Godišnja nagrada za momčad godine – članovima sportskih ekipa u ekipnom sportu,

i to za ostvarenje određenog sportskog rezultata odnosno poredak na službenim natjecanjima kao znak priznanja za ostvarene sportske rezultate od iznimne vrijednosti za lokalnu zajednicu.

Pravo na nagradu za sportska ostvarenja na temelju iznimnih međunarodnih rezultata, odnosno poretka ostvarenog na službenom natjecanju ostvaruju sportaši koji su na to natjecanje upućeni kao članovi sportskoga kluba čiji nastup je odobren ili je u programu odgovarajućeg sportskog saveza ili kao sportaši pojedinci u pojedinačnim sportovima.

Pravo na nagradu za sportska ostvarenja mogu dobiti i sportaši u svim dobnim kategorijama (kadeti, juniori, senior i ostale dobne kategorjie po sportovima) u skladu s pravilima pripadajućega sporta.

Osim godišnjih nagrada za sportska ostvarenja u natjecateljskoj kategoriji dodjeljuju se i godišnje nagrade za sportska ostvarenja u rekreacijskoj kategoriji i to:

- Godišnja nagrada za rekreativca i rekreativke godine – pojedinci,

- Godišnja nagrada za rekreacijsku momčad godine

i to za ostvarenje značajnijeg rezultata na rekreacijskim natjecanjima kao znak priznanja za ostvarene rezultate.

Svaki sportski rezultat ili poredak za koji se dodjeljuje nagrada sportašima za sportska ostvarenja treba biti dokumentiran određenim pisanim dokazom.

Prijedlozi se upućuju u pisanom obliku na adresu GRAD MURSKO SREDIŠĆE, ODBOR ZA SPORT, Trg bana Jelačića 10, najkasnije 15 dana od dana objave javnog poziva. 

Odluku o dodjeli nagrada sportašima usvaja gradonačelnik temeljem prijedloga Odbora za sport, a ista će se dostaviti Gradskom vijeću Grada Mursko Središće na raspravu i usvajanje. Priznanja će biti uručena od strane gradonačelnika u sklopu manifestacije “Advent u gradu rudara”.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!