Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
SJAJAN USPJEH Ružica Pahor  iz Murskog Središća pobjednica u prvoj utrci '24 sata Ivančice'
Grad Mursko Središće

PRIJAM KOD GRADONAČELNIKA

SJAJAN USPJEH Ružica Pahor iz Murskog Središća pobjednica u prvoj utrci '24 sata Ivančice'

U 24 sata je prešla nevjerojatnih 11 uspona, 65 kilometara te ukupno 6.800 metara uspona. Čestitao joj je i gradonačelnik Srpak

Ružica Pahor, članica udruge Planinarsko društvo „Bundek“ Mursko Središće, sudjelovala je na 1. izdanju utrke „24 sata Ivančice“. Upornost, trud i motivacija bližnjih i prijatelja dokaz su osvojenog 1. mjesta u ženskoj kategoriji. Ružica Pahor je u 24 sata prešla nevjerojatnih 11 uspona, 65 km te ukupno 6.800 metara uspona.

Organizator 1. utrke „24 sata Ivančice“ je Sportsko rekreativno društvo 315 Varaždin. Utrka je započela u petak, 4. listopada u 19 sati, a završila u subotu, 5. listopada u 19 sati. Start i cilj su bili na parkiralištu Rapikovac u Prigorcu, za plasman je bilo potrebno barem jednom u 24 sata napraviti uspon na vrh Ivančice, a za pobjedu što više puta se u tom vremenskom periodu popeti na Ivanščicu i spustiti na polaznu točku.

U utrci je sudjelovalo 110 natjecatelja koji su sami birali put do vrha i to stazama: Konj, Pionir, Mrzljak, Prekrižje, Cesta i Vlastita ruta. Najduže staze su Cesta, Prekrižje i Mrzljak, dok je najstrmija ruta Konj kojom se i većina natjecatelja kretala.

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak u četvrtak, 10. listopada upriličio je prijam za Ružicu Pahor.

- Vaše postignuće je veliki uspjeh za vas osobno, ali i za Grad Mursko Središće. Hvala vam na sjajnoj promociji grada i što se naš grad, ali i Planinarsko društvo “Bundek” mogu ponositi ovim fascinantnim rezultatom - rekao je.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!