Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
MURSKO SREDIŠĆE Aplikacija 'E-redar' – olakšava komunikaciju između građana i komunalne službe

NOVOSTI U GRADU

MURSKO SREDIŠĆE Aplikacija 'E-redar' – olakšava komunikaciju između građana i komunalne službe

Aplikacija omogućava jednostavniju i bržu komunikaciju između građana i komunalne službe

Grad Mursko Središće je uveo upotrebu aplikacije E-Redar čijim korištenjem građani Grada Mursko Središće mogu poslati svoje prijedloge, zapažanja vezana uz komunalnu službu i gradsku infrastrukturu. Aplikacija „E-Redar“ će omogućiti građanima s područja grada Mursko Središće putem računala ili mobilnih telefona jednostavnu i direktnu komunikaciju sa komunalnom službom. Besplatna aplikacija dostupna je za preuzimanje za Android i iOS platforme putem Trgovine Play.

Korištenje E-Redara vrlo je jednostavno. Nakon što se aplikacija skine na mobitel, potrebna je prijava. Na e-mail adresu dolazi aktivacija lozinka gdje pritisnete na aktivacijski link. Pomoću aplikacije možete poslati prijavu i pregledati ostale prijave. Aplikacija automatski unese vašu lokaciju prijave, tako da ako je komunalni redar trenutno na terenu može stići na lokaciju koja je prijavljena. Fotografija prijave nije nužna, ali može se poslati kako bi se dodatno vidio uvid u situaciju.

Odabir kategorija prijave je šarolik, a odnosi se na divlja odlagališta otpada, držanje životinja, građevinske inspekcije, javna rasvjeta, javno-prometne površine, odlaganje otpada, održavanje otpada, održavanje naselja, parkiranje, poljoprivredna zemljišta i zelene površine. Nakon što je prijava poslana, ona u obliku obavijesti stigne na mobitel komunalnog redara i stručnih službi koji, ako je u njihovoj nadležnosti odgovaraju na prijavu ili jednostavno dođu na mjesto s koje je prijava poslana. Time se omogućava jednostavnija i brža komunikacija između građana i komunalne službe. Korisnik aplikacije/prijavitelj može pratiti status svoje prijave: pročitano/odgovoreno. 'Molimo građane da aplikaciju koriste samo za opravdane prijave i da se ista ne zloupotrebljava.', poručili su iz grada Mursko Središće.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!