Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
STRUČNI KOLEGIJ Odobrene isplate udrugama s područja Grada, za tri projekta odabrani izvođači radova
PR fotografija

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

STRUČNI KOLEGIJ Odobrene isplate udrugama s područja Grada, za tri projekta odabrani izvođači radova

Održana je još jedna sjednica stručnog kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće, Dražena Srpaka

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak održao je 68. sjednicu stručnog kolegija i donio više zaključaka.

Savezu Roma u Republici Hrvatskoj „Kali Sara“ Grad Mursko Središće odobrava isplatu od 500 kuna za Središnju knjižnicu Roma u Republici Hrvatskoj za potrebe osiguranja određenog broja jedinica građe. Župi Uzvišenja sv. Križa, Vratišinec odobrava se isplata 1.000 kuna iz tekućih sredstava za vjerske zajednice za sufinanciranje knjige o župniku Hinku Kroderu.

Zadužuje se Odsjek za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da za potrebe analize stanja objekata u pogledu poslova zaštite na radu pokrene sve potrebne radnje, uz uvjet ispunjenja svih zakonskih normi u svezi zaštite na radu. Klubu liječenih alkoholičara „Povratak“ Mursko Središće odobrava se isplata u iznosu od 2.500 kuna tekućih donacija za održavanje godišnje skupštine i Večeri pučke poezije.

Miners MC Mursko Središće odobrena je isplata u iznosu od 6.000 kuna kapitalnih donacija, uz napomenu da Udruga mora nakon potrošnje sredstava dostaviti izvješće o namjenskom trošenju sredstava. Isplata je odobrena i 'Serjojnskim mamama i bebama' u iznosu od 3.000 kuna za potrebe podmirivanja troškova prijavljenih projekata.

Zadužuje se pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela za izradu nacrta sporazuma s Međimurskom županijom o sufinanciranju vlastitog udjela u projektu energetske obnove sportske dvorane u Murskom Središću kroz program energetske učinkovitosti, obzirom što Grad Mursko Središće i Međimurska županija koriste sportsku dvoranu u omjeru 46:54 te se u tom omjeru i sufinancira vlastiti udio.

Izvođenje radova na izgradnji spoja pješačke staze sa novoizgrađenim pješačkim mostom u Martinskoj ulici u Murskom Središću – u provedenom postupku jednostavne nabave od tražene četiri ponude u roku su pristigle dvije ponude te se prihvaća najpovoljnija ponuda Blažon usluge građevinskom mehanizacijom, vl. Stanislav Blažon iz Murskog Središća u iznosu od 70.727,50 kuna neto za izvođenje radova na izgradnji spoja pješačke staze s novoizgrađenim pješačkim mostom.

Rekonstrukcija javne rasvjete u naselju Peklenica – u provedenom postupku jednostavne nabave od traženih sedam ponuda u roku su pristigle četiri ponude od kojih su tri važeće, a odabire se najpovoljnija ponuda koja odgovara svim tehničkim kriterijima tvrtke DK elektro usluga j.d.o.o. iz Peklenice u iznosu od 138.292,60 kuna neto.

Javna rasvjeta u industrijskoj zoni Slatine u Murskom Središću – u provedenom postupku jednostavne nabave od traženih sedam ponuda u roku su pristigle dvije ponude od kojih je jedna ponuda važeća i odabire se ponuda tvrtke Kabel-mont d.o.o. iz Domašinca u iznosu od 75.842,50 kuna neto.

Zbog potrebe ažuriranja podataka za naplatu komunalne naknade zadužuje se Odsjek za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove za organizaciju izmjera na području cijelog grada.

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće, u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5973

Reci što misliš!