Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
MEĐIMURJE OPEN 2019. IPA ribolovno natjecanje u Murskom Središću

RIBOLOV

MEĐIMURJE OPEN 2019. IPA ribolovno natjecanje u Murskom Središću

Na ribnjaku ŠRC Zalešće ribolovnog društva Mura, u Murskom Središću, održano je IPA ribolovno natjecanje Međimurje open 2019, u organizaciji kluba IPA Međimurje.

Nastupilo je 17 ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, od kojih su se slovenske ekipe pokazale kao najbolji poznavatelji pecanja na njima susjednom terenu. Po prekrasnom vremenu u zelenoj oazi ribnjaka, pobjedu je odnijela ekipa IPA Središče na Dravi 2 (Jože Zemljič i Vlado Rozman), dok je ekipa IPA PŠD Račka 2 (D.Semekovič i M. Korenčič) osvojila drugo mjesto ispred trećeplasirane ekipe IPA Štajerske 2 (M.Brumenc i D.Turk). Najveću ribu upecao je kolega Drago Semekovič (šaran 3 kg) iz mariborskog kluba IPA PŠD Račka.
Na proglašenju rezultata uručena je slika gradonačelniku Grada Mursko Središće, Draženu Srpaku, u znak zahvale na pruženoj podršci u radu kluba IPA Međimurje i rečenom natjecanju. Isti je pozdravio natjecatelje i uručio odličja.
Kao i uvjek druženje je bilo na prvom mjestu okupljanja IPA prijatelja pa se tako nastavilo i poslije natjecanja uz nezaobilazne delicije kuhara Josipa Ljubića. Hvala svim sudionicima, organizacijskom odboru, gradu Murskom Središću i gradonačelniku Srpaku, poduzeću Inter Land d.o.o. iz Varaždina, vinariji Novinščak te IPA Sekciji Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!