ODLIČNA PREDSTAVA

ZABAVILI I NASMIJALI Rene Bitorajac i Jan Kerekeš napunili dvoranu CZK ‘Rudar’

Rene i Jan oduševili publiku u Murskom Središću

Rene Bitorajac i Jan Kerekeš predstavom “Samo preko njega mrtvog” u organizaciji Grada Mursko Središće u nedjelju, 22. rujna 2019. godine napunili su dvoranu u Centru za kulturu “Rudar” te  su zabavili i nasmijali brojnu publiku potpuno nepredvidivim situacijama. 

Humoristični triler govori o običnim ljudima iz susjedstva – Iliji i Ratku koji su čisti pred zakonom i pred svojim suprugama Ivankama sve do dana kad igrom slučaja postaju braća po kriminalnom djelu. Kaže se da novac ne kvari ljude koji ga nemaju.  Oni ga imaju, njima je doslovno pao s neba. Oni nisu lopovi, ali prilika čini lopova. Nisu oni krivi što je prilike bilo. Tekst i režiju ovog hit kazališnog komada kazališta “Luda kuća” potpisuje Rene Bitorajac. 

Grad Mursko Središće 25. listopada organizira još jednu predstavu Kerekesh teatra “Pod hitno na hitnu”, dok će se 22. studenog u Centru za kulturu “Rudar” prikazati film “Ufuraj se i pukni”, a u sklopu Adventa u Gradu rudara, 15. prosinca, dječja predstava Kerekesh teatra – “Bibi i Bubi”.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije