Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
FOTO Učenici Područne škole Hlapičina dio Europskog tjedna mobilnosti
Grad Mursko Središće

ČETVRTI DAN TJEDNA MOBILNOSTI

FOTO Učenici Područne škole Hlapičina dio Europskog tjedna mobilnosti

Učenici Područne škole Hlapičina vježbali su pod geslom 'Krećite se s nama!'

Četvrti dan Europskog tjedna mobilnosti pod geslom 'Krećite se s nama!' obilježen je s učenicima od 1. do 4. razreda Područne škole Hlapičina i njihovim učiteljima.

Tjedan mobilnosti u Područnoj školi Hlapičina Fotogalerija

Na prostoru ispred Stare škole učenici su najprije imali kratko zagrijavanje. Kako je geslo ovogodišnje kampanje „Krećite se s nama!“, učenici su se na pješačko biciklističkoj stazi vozili biciklima, romobilima, rolama i koturaljkama. 

Koliko su vješti i spretni pokazali su u rekreativnim igrama s loptama i zmajem koje je osmislila članica udruge USR „Sport za sve“ Mursko Središće Anica Varga. U znak zahvale za uključenje u Tjedan mobilnosti učenici su dobili na poklon bidone za vodu. 

- Pozivamo građane da se uključeni u aktivnosti Europskog tjedna kretanja i to u utorak, 24. rujna od 18,00 do 20,00 sati u sportskoj dvorani Mursko Središće – vježbanje s rekvizitima i u srijedu, 25. rujna od 17,00 do 18,00 sati na šetnici uz rijeku Muru na Street workout spravama gdje će trening voditi fitness instruktor Dinko Šarić - poručuju iz Grada Mursko Središće.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!