Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
GRAD MURSKO SREDIŠĆE Nastavlja se modernizacija javne rasvjete na području Grada
Ilustracija/Nikola Cutuk/PIXSELL

LED RASVJETA

GRAD MURSKO SREDIŠĆE Nastavlja se modernizacija javne rasvjete na području Grada

Modernizacijom javne rasvjete smanjit će se potrošnja električne energije i troškovi održavanja, eliminirat će se štetne živne žarulje, poboljšat će se rasvjetljenost prometnica te smanjiti svjetlosno zagađenje

Grad Mursko Središće 19. rujna 2019. godine raspisao je natječaj za rekonstrukciju javne rasvjete koji obuhvaća zamjenu i postavljanje nove rasvjete u naselju Peklenica i u Industrijskoj zoni Slatine Mursko Središće. Natječaj je otvoren do 27. rujna, nakon čega će se pristupiti otvaranju ponuda i odabiru izvođača za navedene radove.

Na cijelom području naselja Peklenica izvoditi će se radovi zamjene 112 postojećih svjetiljki sa novom štedljivom led rasvjetom. Osim zamjene starih rasvjetnih lampi izvodit će se i radovi rekonstrukcije javne rasvjete, što obuhvaća dopunu rasvjetnih svjetiljki na mjestima gdje se iste ne nalaze. U Industrijskoj zoni „Slatine“ Mursko Središće, od skretanja s Ulice Marka Kovača do tvrtke Sobočan interijeri d.o.o. planirano je proširenje javne rasvjete, što znači da će se postaviti osam novih rasvjetnih tijela.

Natječaj za rekonstrukciju javne rasvjete u naselju Štrukovec, Hlapičina i Križovec raspisat će se kroz nekoliko dana. Sredstva za rekonstrukciju javne rasvjete osigurana su u proračunu Grada za 2019. godinu.

Modernizacijom javne rasvjete na području grada Mursko Središće smanjit će se potrošnja električne energije i troškovi održavanja, eliminirat će se štetne živne žarulje, poboljšat će se rasvjetljenost prometnica te smanjiti svjetlosno zagađenje.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!