Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
MURSKO SREDIŠĆE Rene Bitorajac i Jan Kerekeš će vas nasmijati do suza u predstavi 'Samo preko njega mrtvog'
Kerekesh Teatar

CENTAR ZA KULTURU

MURSKO SREDIŠĆE Rene Bitorajac i Jan Kerekeš će vas nasmijati do suza u predstavi 'Samo preko njega mrtvog'

'Samo preko njega mrtvog' humoristični je triler s natruhama crnog humora te elementima satire kroz koji će publiku u Murskom Središću maestralno provesti nadahnuti Rene Bitorajac i Jan Kerekeš.

U Centru za kulturu „Rudar“ Mursko Središće, u nedjelju 22. rujna 2019. godine Rene Bitorajac i Jan Kerekeš izvest će predstavu „Samo preko njega mrtvog“. Predstava će započeti u 18 sati.

Organizator, Grad Mursko Središće, obavještava da će se ulaznice prodavati na blagajni Centra za kulturu „Rudar“ i to:

- 13.09. (petak) od 16,00 do 19,00 sati
- 14.09. (subota) od 09,00 do 12,00 sati
- 20.09. (petak) od 16,00 do 19,00 sati
- 21.09. (subota) od 09,00 do 12,00 sati

Obzirom što je navedena predstava skuplja od prijašnjih predstava Kerekesh teatra, cijena ulaznice će biti 60 kuna, što je ekonomska cijena bez ikakve zarade. U slučaju da se ulaznice za navedenu predstavu rasprodaju u kratkom roku, ista će se održati još jednom u 20,00 sati o čemu ćemo vas naknadno i na vrijeme obavijestiti.  

'Samo preko njega mrtvog' humoristični je triler s natruhama crnog humora te elementima satire. Oni su obični ljudi iz susjedstva, čisti pred zakonom i svojim suprugama i to sve do dana kada igrom slučaja postaju braća po kriminalnom djelu. Oni, naime, nisu lopovi, ali kad im novac padne s neba, prilika, znatiželja, pohlepa i nepromišljenost pretvore ih u kriminalce.

Na sreću, oni su potpuni amateri u kriminalu pa izazivanje sudbine ne mora uvijek završiti tragično već i komično. Za vrijeme manifestacije „Advent u gradu Rudara“ u Centru za kulturu „Rudar“ održat će se besplatna dječja predstava Kerekesh teatra.
 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!