Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
MURSKO SREDIŠĆE U ponedjeljak 14. sjednica Gradskog vijeća, evo o čemu će se raspravljati
PR fotografija

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

MURSKO SREDIŠĆE U ponedjeljak 14. sjednica Gradskog vijeća, evo o čemu će se raspravljati

Sjednica će se održati u ponedjeljak, 9. rujna

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Mursko Središće, dipl. ing. Zvonko Vrtarić sazvao je 14. sjednicu Gradskog vijeća Grada Mursko Središće koja će se održati u ponedjeljak, 9. rujna s početkom u 17 sati u prostorijama multimedijske dvorane u Centru za kulturu „Rudar“.

Na dnevnom redu našlo se nekoliko točaka - prijedlog Odluke o usvajanju Polugodišnjeg obračuna proračuna Grada Mursko Središće za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja, prijedlog Odluke o usvajanju Plana razvojnih programa Grada Mursko Središće za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja, zatim izvješće o obavljenoj reviziji učinkovitosti upravljanja i raspolaganja nogometnim stadionima i igralištima u vlasništvu JLS na području Međimurske županije i izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja.

Na dnevnom redu su još i sljedeće točke: prijedlog Odluke o razrješenju privremenog ravnatelja Centra za kulturu Rudar, prijedlog Odluke o imenovanju ravnatelja Centra za kulturu Rudar, prijedlog izmjena Pravilnika o mjerilima za dodjelu nagrada sportašima za sportska ostvarenja te prijedlog Odluke o dopunama Odluke o prodaji nekretnina u vlasništvu Grada Mursko Središće – građevinska zemljišta Slatine.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!