Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
SREDNJOŠKOLCI, POZOR! Grad Mursko Središće dijeli novčane potpore, prijave do 13. rujna
Grad Mursko Središće

PRODULJEN ROK PRIJAVE

SREDNJOŠKOLCI, POZOR! Grad Mursko Središće dijeli novčane potpore, prijave do 13. rujna

Jednokratna novčana pomoć isplatit će se početkom školske godine

Obavještavaju se učenici srednjih škola s područja grada Mursko Središće da se produljuje rok za podnošenje prijava za dodjelu jednokratne novčane pomoći za srednjoškolce. Produljeni rok za podnošenje prijava je 13. rujna s obzirom da će učenici pojedinih škola svjedodžbe (koje je potrebno priložiti uz prijavu) dobiti prvog dana nove školske godine.

>>> Prijavnica (PDF)

Grad Mursko Središće u svrhu dodjele jednokratne novčane pomoći za potrebe školovanja prikuplja popis učenika srednjih škola s područja grada Mursko Središće. Visina jednokratne novčane pomoći određena je prema financijskim sredstvima u gradskom proračunu u visini od 400 kuna. Jednokratna novčana pomoć isplatit će se početkom školske godine.

Pravo na dobivanje jednokratne novčane pomoći za potrebe školovanja ostvaruju učenici srednjih škola upisani u prvi, drugi, treći ili četvrti razred srednje škole u školskoj godini 2019./2020. i koji imaju prebivalište na području grada Mursko Središće.

Učenici koji ispunjavaju uvjete mogu na popisanom obrascu dostaviti prijavnicu za dodjelu jednokratne novčane pomoći do 02. rujna 2019. godine na adresu Grad Mursko Središće, Trg bana Josipa Jelačića 10, 40315 Mursko Središće.

Uz obrazac za dodjelu jednokratne novčane pomoći učenici su dužni priložiti potvrdu srednje škole o upisu prvi razred srednje škole (primjenjuje se samo na učenike prvih razreda srednje škole koji su prvi razred upisali u školskoj godini 2019./2020.), svjedodžbu o završenom prvom, drugom ili trećem razredu srednje škole u školskoj godini 2018./2019. (NAPOMENA: maturanti iz školske godine 2018/2019 ne ostvaruju pravo na jednokratnu novčanu pomoć za učenike srednjih škola) te presliku osobne iskaznice ili druge javne isprave iz koje je moguće utvrditi prebivalište učenika.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!