Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
ZAKLJUČCI STRUČNOG KOLEGIJA Izgradnja Zida urni na gorblju koštat će gotovo 110 tisuća kuna
S. Mesarić

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

ZAKLJUČCI STRUČNOG KOLEGIJA Izgradnja Zida urni na gorblju koštat će gotovo 110 tisuća kuna

Za radove je prihvaćena najpovoljnija ponuda tvrtke Mukas

U četvrtak, 29. kolovoza održana je 66. djednica stručnog kolegija Grada Mursko Središće. U nastavku donosimo sve zaključke:

1. Zadužuje se voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da uputi dopis Županijskoj upravi za ceste Međimurske županije vezano uz pregled mosta koji se nalazi u centru naselja Peklenica, da se utvrdi u kakvom je stanju isti te da se sanacija mosta planira kod izvođenja radova u sklopu aglomeracije.

2. Teniski klub Mursko Središće – temeljem Odluke povjerenstva za ocjenjivanje projekata, programa i manifestacija udruga odobravaju se sredstva u iznosu od 1.000,00 kuna za pomoć kod organizacije završnice teniske škole u Murskom Središće iz tekućih donacija za sport – sredstava rezerve.

3. Prihvaća se ponuda tvrtke Nord-ing d.o.o. Čakovec za izradu projektne dokumentacije – izgradnja prometnica u Murskom Središću – oborinska odvodnja, sabirna revizijska okna s izljevnim građevinama u iznosu od 19.600,00 kuna + PDV. 

4. Prihvaća se ponuda tvrtke Nord-ing d.o.o. Čakovec za izradu  projektne dokumentacije – idejnog projekta oborinske odvodnje na području grada Mursko Središće s pripadajućim troškovnicima u iznosu od 16.400,00 kuna + PDV.

5. Prihvaća se ponuda tvrtke Instal-promet Kanižaj d.o.o. Čakovec za izradu projektne dokumentacije za energetsku učinkovitost Društvenog doma u Hlapičini i Društvenog doma u Križovcu u iznosu od 48.000,00 kuna + PDV.

6. Zadužuje se voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da s Policijskom postajom Mursko Središće uz suradnju komunalnog redarstva dogovori reguliranje prometa kod Osnovne škole Mursko Središće te po potrebi i područnim školama u Peklenici i Hlapičini zbog veće sigurnosti učenika prilikom početka nove školske godine. 

7. Zadužuje se Odsjek za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove za iscrtavanje (označavanje) parkirnih mjesta za invalide na javnim parkiralištima u gradu Mursko Središće.

8. Zid urni, groblje Mursko Središće – u provedenom postupku jednostavne nabave od traženih sedam (7) ponuda u roku su pristigle dvije (2) ponude te se prihvaća najpovoljnija ponuda tvrtke Mukas d.o.o. u iznosu od 109.722,50 kuna s PDV-om za izvođenje zemljanih, betonskih i armirano betonskih radova na groblju u Murskom Središću – izgradnja zida urni. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!