Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
PROJEKT Rekonstrukcija Društvenog doma Križovec: Počeli stolarski radovi u dvorani
Grad Mursko Središće

DELA SE

PROJEKT Rekonstrukcija Društvenog doma Križovec: Počeli stolarski radovi u dvorani

Grad Mursko Središće u proteklih nekoliko godina ulaže značajna sredstva u rekonstrukciju i uređenje društvenih domova na svom području.

Nova rekonstruirana društvena infrastruktura doprinijet će kvaliteti života građana, kao i koheziji zajednice. Organizacije civilnog društva čiji je sami temelj slobodno udruživanje građana radi ostvarivanja zajedničkih interesa i obogaćivanje društvenih sadržaja, izuzetno su aktivne na području grada Mursko Središće.

Kako bi udruge svoje događaje i manifestacije mogle održati na najbolji mogući način potrebne su im za to kvalitetno uređene i opremljene prostorije i dvorane.

Grad Mursko Središće unatrag 6 godina intezivno ulaže u rekonstrukciju i opremanje društvenih domova po svim naseljima grada. 

fb36c242827aa5566c670fba67b6e3d7.jpg?v=2

U 2018. godini započela je obnova i rekonstrukcija društvenog doma Križovec uređenjem kompletnog krovišta u iznosu od 146 tisuća kuna.

U 2019. g. započeta je II. faza rekonstrukcije društvenog doma koja obuhvaća radove ugradnje nove rasvjete, soboslikarski radovi i zamjena podova u dvorani.

Ovih dana započeli su stolarski i podopolagački radovi dvorane i bine koje izvodi tvrtka Direkt j.d.o.o. iz Vratišinca u iznosu od 39.650,00 kuna.

U provedenom postupku jednostavne nabave od tražene 3 ponude, u roku i jedina pravovaljana ponuda bila je ponuda tvrtke Direkt j.d.o.o.

91786639fedc4b0a6f5363d5472dc0bb.jpg?v=2

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5973

Reci što misliš!