Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
FOTO Dan pobjede i domovinske zahvalnosti obilježen u Murskom Središću
Grad Mursko Središće

ODALI POČAST BRANITELJIMA

FOTO Dan pobjede i domovinske zahvalnosti obilježen u Murskom Središću

- Za male, a kamoli za velike stvari nam treba sloga. Naši branitelji su pobijedili u ratu, rat je daleko iza nas. Mi danas moramo pobijediti u miru. Razum, sloga i zajedništvo i naša domovina će napredovati - rekao je gradonačelnik Srpak

U ponedjeljak, 5. kolovoza s početkom u 9 sati u župnoj crkvi Marije Kraljice i sv. Ladislava sv. misom za Domovinu obilježen je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Svetu misu predvodio je župnik vlč. Tomislav Antekolović, na kojoj su prisustvovali gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, predsjednik Gradskog vijeća Zvonko Vrtarić, gradska vijećnica Ksenija Flac, načelnik Policijske postaje Miljenko Vrbanec sa suradnicima te predstavnici Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata - ogranak Mursko Središće.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti obilježen u Murskom Središću Fotogalerija

Okupljenim župljanima na misi obratio se gradonačelnik Dražen Srpak koji je uputio svima čestitku.

- Za male, a kamoli za velike stvari nam treba sloga. Naši branitelji su pobijedili u ratu, rat je daleko iza nas. Mi danas moramo pobijediti u miru. Razum, sloga i zajedništvo i naša domovina će napredovati - rekao je.

Po završetku sv. mise za Domovinu ispred crkve formirana je kolona te se ona uputila do spomenika braniteljima „Piramidi“ gdje je položen vijenac i zapaljene svijeće za sve one koji su za samostalnu i neovisnu Republiku Hrvatsku položili svoje živote.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!