Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
REKONSTRUKCIJA U tijeku su radovi na vanjskom uređenju Društvenog doma u Hlapičini
Grad Mursko Središće

BAŠTINA I TRADICIJA

REKONSTRUKCIJA U tijeku su radovi na vanjskom uređenju Društvenog doma u Hlapičini

Grad Mursko Središće u proteklih nekoliko godina ulaže značajna sredstva u rekonstrukciju i uređenje društvenih domova na svom području.

Rekonstrukcija Društvenog doma Hlapičina započela je 2017. godine uređenjem prostorija koje koriste članice Društva žena Hlapičina koje aktivno njeguju kulturno povijesnu baštinu i tradiciju. U I. fazu uređenja utrošena je 50 tisuća kuna iz proračuna grada.

Obzirom što dvorana društvenog doma nije udovoljavala standardima za provođenje kulturno umjetničkih programa i raznih događaja u II. fazi uređenja izgradila se nova pozornica, uredili su se sanitarni čvorovi, postavio novi pod, izmijenjena dotrajala vanjska stolarija, ugrađeno grijanje i ventilacija i nabavljeno je 100 novih stolica. U II. fazu uređenja utrošeno je gotovo 300 tisuća kuna. 

Ovih dana u tijeku su radovi na vanjskom uređenju društvenog doma. U sklopu vanjskog uređenja izvesti će se radovi oborinske odvodnje i asfaltiranje parkirališta.

U provedenom postupku jednostavne nabave od traženih 4 ponuda, u roku su pristigle su 3 pravovaljane ponude, od kojih je najpovoljnija ponuda tvrtke Autoprijevoz niskogradnja Branko Žganec u iznosu od 126.300,00 kuna. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5973

Reci što misliš!