Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
GRAD MURSKO SREDIŠĆE Šahovskom klubu Mursko Središće četiri tisuće kuna
PR fotografija

STRUČNI KOLEGIJ

GRAD MURSKO SREDIŠĆE Šahovskom klubu Mursko Središće četiri tisuće kuna

Sredstva su im odobrena za Europsko veteransko ekipno prvenstvo u kategoriji U-65 u Malom Lošinju

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak na 64. sjednici stručnog kolegija donio je nekoliko zaključaka.

- VMO Peklenica – zapisnik se prima na znanje. Zadužuje se voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da do proštenja u Peklenici, 06. listopada 2019. godine organizira završetak uređenja unutrašnjosti kapelice i uređenje fasade.

Temeljem Zapisnika VMO Peklenica na kojem je predsjednica Mjesnog odbora Ksenija Flac izvijestila članove mjesnog odbora o problemima u DVD-u Peklenica, zbog kojih je kako navodi došlo do poteškoća u funkcioniranju DVD-a, izlaska pojedinih članova iz udruge, pobune roditelja nalaže se voditeljici Odsjeka za opće društvene djelatnosti da organizira radni sastanak na kojem će prisustvovati upravni odbor DVD-a Peklenica na čelu sa predsjednikom i zapovjednikom, predsjednica Mjesnog odbora Ksenija Flac ili po želji cijeli mjesni odbor te gradonačelnik, a u svrhu razjašnjenja situacije, kako bi DVD Peklenica nesmetano nastavio sa aktivnostima na korist svih mještana.

Šahovski klub „Mursko Središće“ – temeljem Odluke povjerenstva za ocjenjivanje projekata, programa i manifestacija udruga odobravaju se sredstva u iznosu od 4.000,00 kuna za Europsko veteransko ekipno prvenstvo u kategoriji U-65 u Malom Lošinju. Sredstva će se isplatiti iz tekućih donacija za sport – sredstava rezerve.

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5973

Reci što misliš!