Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
MURSKO SREDIŠĆE Vatrogasce oslobodili plaćanja komunalne naknade, žele sladoled na šetnici i organiziraju Vuzmenku
PR fotografija

KOLEGIJ GRADONAČELNIKA

MURSKO SREDIŠĆE Vatrogasce oslobodili plaćanja komunalne naknade, žele sladoled na šetnici i organiziraju Vuzmenku

Vuzmenka će se održati u subotu, 20. travnja na lokaciji preko Spomendoma rudarstva

Na 55. sjednici Stručnog kolegija gradonačelnika Murskog Središća Dražena Srpaka članovi DVD-a Peklenica, temeljem Odluke o dopunama odluke o komunalnoj naknadi, Dražen Srša, Zvijezdan Tuksar, Rudolf Goričanec, Marko Varga, Klaudija Mance, Josip Nerer, Darko Kolarić, Danijel Flac, Lovro Nerer, Saša Govedić, Nikola Goričanec, Vinko Novak i Boris Blažon oslobađaju se plaćanja komunalne naknade.

Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Miljenko Štefanić dobio je zadatak da raspiše javni poziv za korištenje javne površine i objekta novoizgrađene sjenice na šetnici uz Muru za potrebe prodaje sladoleda i kolača. Miljenko Štefanić i voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove Josip Sršan pomoći će Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Mursko Središće kod raspisivanja javnog poziva za dostavu ponuda za obavljanje radova na energetskoj obnovi zgrade Dobrovoljno vatrogasnog društva.

Obavještavaju se građani da će se vuzmenka održati 20. travnja 2019. godine (subota) s početkom u 21:00 sati na lokaciji preko Spomendoma rudarstva u neposrednoj blizini trgovine građevinskim materijalom Sistem-mep d.o.o..Također, obavještava se javnost da se na tu parcelu može dovoziti materijal za vuzmenku (isključivo granje), a komunalni redar Drago Belše zadužuje se da označi mjesto na parceli na kojem se može odložiti granje te za kontrolu odlaganja i uređenje vuzmenke. Referent za informiranje – administrativni referent Marta Tuksar zadužuje se za dogovor s Društvom žena Mursko Središće i Rudarskim zborom oko organizacije (podjela kobasica i pića).

Voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove Josip Sršan ima zadaću da do 01. svibnja 2019.godine proanalizira i provjeri najkritičnije točke oborinske odvodnje po svim naseljima gdje će ići aglomeracija te da se temeljem toga pripremi tehnička dokumentacija za gradnju istih  u vremenu gradnje aglomeracije. Temeljem prijedloga povjerenstva gradonačelnik donosi odluku o dodjeli pet (5) poticaja za uređenje nekretnina za 2019. godinu i to četiri (4) za rušenje i jedna (1) za obnovu. Ponovni javni poziv bit će objavljen u 2020. godini te pozivaju sve koji imaju uvjete da se prijave i ostvare poticaj. 

Zadužuje se pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Miljenko Štefanić za objavljivanje pozivnog natječaja za redizajn i uređivanje web stranice Grada Mursko Središće i Turističke zajednice grada Mursko Središće zbog potrebe poboljšanja preglednosti i osvježavanja izgleda i sadržaja. Pozivni natječaj uputiti će se na minimalno pet (5) odabranih adresa. 

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!