mursko središće

CZK RUDAR Komedija po prvi put gostuje i to s monodramom Kontrabas

U subotu, 9. studenog u 19.00 sati u Centru za kulturu „Rudar“ po prvi put gostuje Zagrebačko gradsko kazalište „Komedija“

Predstava Kontrabas romantična je komedija slavnog pisca Patricka Suskinda (autora Parfema po kojem je snimljen Hollywoodski film). Radi se o svjetskoj uspješnici, a ništa slabije nije prošla ni u Zagrebu u produkciji Kazališta Komedija i izvedbi Filipa Sertića. Publika i kritika dijele oduševljenje te je svaka izvedba dosad bila rasprodana.

Cijena ulaznice je 10 eura i ulaznice možete kupiti na sljedećem linku ili na blagajni CZK Rudar prije bilo kojeg događaja u rasporedu.

O predstavi:


Nije ovo priča o kraljevima ni državnicima, o slavnim skladateljima ni nekoj drugoj znamenitoj ličnosti. Već samo o jednom kontrabasistu. Pa što? Je li zato manje vrijedna pričanja i ne bi ju trebalo pričati? Možda vas baš zato dirne ravno u srce.

U fokusu ove drame je glazbenik koji je cijeli život podredio glazbi, a sada sjedi u zadnjem redu orkestra. Predstava je oda onima koji su od života očekivali više. Nasmijat će vas do suza, ali i potaknuti na razmišljanje je li uspjeh kojem težimo uistinu toliko važan?

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije