mursko središće

CZK RUDAR Črne Noči u režiji Barbare Rocco – doživite Noć vještica na kajkavski način

U nedjelju, 3.studenog u 19 sati u Centru za kulturu „Rudar“ u Murskom Središću na rasporedu je predstava Boss Teatra - Črne Noči, gdje režiju potpisuje Barbara Rocco, a tekst Kristina Štebih

 Predstava donosi prošlost na najzanimljiviji i publici približen način, traje 60 minuta i prepuna je koliko satire i smijeha toliko i emocija i suza. Cijena ulaznice je 8 eura, a ulaznice se mogu kupiti putem poveznice ili na blagajni Centra za kulturu „Rudar“ u bilo kojem terminu održavanja programa ili ovaj tjedan u navedenim terminima:


srijeda, 16.10. od 15.00 do 17.00


petak, 18.10. od 10.00 do 12.00


subota, 19.10 od 09.00 do 10.00 i od 18.00 do 19.00


nedjelja, 20.10 do 17.00 do 19.00


O PREDSTAVI: Predstava (11+) nas vodi kroz stare priče i legende kajkavskog podneblja. Kroz priče nas vodi ni manje ni više nego Veronika Desinička koja tako kupuje vrijeme u stilu Šeherezade kod svog krvnika – kovača. Ova je predstava, u kojoj igraju Vini Jurčić i Denis Bosak, a režiju potpisuje Barbara Rocco, prožeta atmosferama jeze i cinizma. Humor i horor dat će priliku svim mlađim generacijama da upoznaju priče iz prošlosti i zavole ih, dok će našim bakama i djedovima biti divan povratak u njihovu mladost. A emotivan ton Veronikne sudbine (kao i mnoge druge tužne heroine koje se spominju u našoj predstavi) neće nikoga ostaviti ravnodušnim!

Dok hodamo kroz naše stare legende nemoguće je pobjeći od coprnica i Baba Roga. Da pokažemo da imamo svoje jezive priče kojima se možemo ponositi i koje su jednako genijalne, ako ne i genijalnije kao i one sa zapada!U svijetu gdje ljudi zaboravljaju svoje korijene, gdje se duša mijenja za komfor, samo nam čarolija gotovo zaboravljenih copernica može pomoći! A jesmo li uspjeli otjerati Vraga iz zagorja, ili on još uvijek pleše po šumama oko Ivanščice? Pogledajte u našoj predstavi Črne Noči!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije