GRAD RUDARA

FOTO Zoran Predin u CZK Rudar: Emotivni koncert s hitovima i šarmantnim humorom

Zoran Predin, poznati slovenski kantautor i dugogodišnji predvodnik benda Lačni Franz, održao je jučer izvrstan koncert u Centru za kulturu “Rudar” Mursko Središće

Njegovi koncerti su poznati po emotivnim izvedbama, specifičnom humoru i kombinaciji različitih glazbenih stilova.

Predin se na pozornici oslanja na svoje bogato glazbeno nasljeđe koje obuhvaća rock, šansonu, jazz i blues.

Na ovom koncertu, Predin je u duetu s Igorom Polakom izveo pjesme iz različitih faza svoje karijere, uključujući hitove iz doba Lačnog Franza, kao i solo projekte, ali i hitove Arsena Dedića, Gorana Bregovića i Leonarda Cohena.

Publika je posebno uživala u klasicima poput “Praslovan,” “Ne mi dihat za ovratnik,” te novijim pjesmama koje su pokazale njegovu umjetničku evoluciju. Njegovi tekstovi, često prožeti ironijom i refleksijom o društvenim pitanjima, dodatno su pojačali atmosferu koncerta, a publika je reagirala gromoglasnim pljeskom i pozivom na bis.

Posebno zanimljiv dio koncerta bile su Predinove interakcije s publikom. Njegov specifičan smisao za humor i toplina prema obožavateljima stvaraju intimnu atmosferu, čineći svaki koncert posebnim iskustvom. Svojim nastupom podsjetio je publiku zašto je već desetljećima jedan od najvažnijih glazbenih autora s ovih prostora.

Kantautora je na tečnom slovenskom jeziku pozdravio gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije