grad rudara

MURSKO SREDIŠĆE Predstava ‘Globina’ ponovno na rasporedu, evo kako do ulaznica

Nakon uspješne pretpremijere koja je na rasporedu bila u sklopu Ljeta uz Muru i Dana grada, evo nove prilike da Središćanci pogledaju predstavu vezanu uz prostor i povijest Murskog Središća

Na rasporedu je u petak, 20. rujna u 19.00 sati u Centru za kulturu „Rudar“, a cijena ulaznice je 5.00 eura za odrasle i 4,00 eura za djecu do 12 godina i umirovljenike.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni u utorak i srijedu, 17. i 18. rujna od 10.00 do 12.00 sati i u četvrtak od 16.00 do 18.00 sati.

Na sam dan predstave blagajna radi od 17. 00 sati. Ulaznice se mogu kupiti i putem web stranice na linku:


Projekt predstave Globina započeo je još prije nekoliko godina angažmanom Kristine Štebih za dramskim tekstom o Murskom Središću.


Nagrađivana je autorica u svom stilu napravila priču i za suze i smijeh, priču koju prožima povijest Murskog Središća, svakodnevni humor, ali i tragedija i teški život rudara u tridesetim godinama prošlog stoljeća.
Redateljska je palica pripala Ivanu Goričancu u kojem se ujedinila uloga voditelja dramske sekcije KUD-a Mura i Malog kazališta Mursko Središće.


Ansambil koji je prije nekoliko godina brojio svega par članova ojačan je novim Serjojnčarkama i Serjojnčarima, kao i ljudima iz drugih naselja, koji su već na svom premijernom izdanju pokazali veliki talent. Ovaj je projekt ostvaren u suradnji s članovima dramske sekcije KUD-a Mura, Ženskom vokalnom skupinom Mješovitog zbora KUD-a Mura, Makamusa, Xenixa, Grupe Sarcas i Mažoretkinjama Murskoga Središća.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije