LJETO UZ MURU

FOTO Ljetno kino u Murskom Središću ponovno privuklo kvizaše i ljubitelje filma

Jučerašnja ljetna večer donijela nam je drugu po redu Pub quiz & film noć na prostorima Ljetnog kina u Murskom Središću

Kviz je okupio ljubitelje dobre zabave i intelektualnih izazova. Sudjelovali su redovni kvizaški entuzijasti do onih koji su se prvi put okušali u ovoj vrsti natjecanja. Atmosfera je bila izuzetno dinamična, a među natjecateljima je vladalo prijateljsko rivalstvo.

Kviz je bio podijeljen u nekoliko tematskih cjelina, koje su pokrivale područja poput opće kulture, sporta, glazbe i geografije. Neka od najzanimljivijih pitanja izazvala su pravu buru smijeha i diskusije među sudionicima, dok su druga natjerala sve prisutne da malo bolje razmisle. Nakon kviza za sve ljubitelje filmske umjetnosti prikazana je kultna komedija Glup & gluplji koja ove godine slavi svojih 30 godina. Gledatelji svih generacija nasmijali su se uz legendarne kadrove Lloyda i Harryja.

Pobjedu u kvizu je odnijela ekipa “Stotka v asaj”, koja je briljirala u nekoliko ključnih kategorija i uspjela obraniti titulu iz prošlog mjeseca. Kao nagradu, osvojili su iće i piće, dok su svi sudionici kući ponijeli uspomene na još jedan nezaboravan večernji izlazak.

Organizatori su se pobrinuli da kviz protekne u najboljem redu, a već su najavili i datum za sljedeći pub quiz koji nas očekuje 27.rujna 2024. godine,a tema će ovoga puta biti glazba.Svi ljubitelji izazova i dobre atmosfere više su nego dobrodošli. Ako volite zabavu, izazove i druženje, sljedeći pub quiz je događaj koji ne smijete propustiti!

Atmosferu pogledajte u galeriji fotografija dok ukupan poredk kvizaša donosimo na poveznici

https://t.ly/wHIo1

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije