LJETNA POZORNICA

GRAD RUDARA Rebelle otvara rujan koncertom na Šetnici svete Barbare

Koncert će se održati u nedjelju, 1. rujna na ljetnoj pozornici

Rujan nam donosi i September v Središću, a otvara ga mlada, talentirana i već u regionalnim okvirima poznata umjetnica i pjevačica Rebecca Posavec koja nastupa pod umjetničkim imenom Rebelle.

Koncert će biti na ljetnoj pozornici na Šetnici svete Barbare u nedjelju, 1. rujna s početkom u 19.00 sati. Ulaz je besplatan i pozivamo vas da ljetnu večer provedete uz divne zvuke talentirane međimurske pjevačice.

Rebelle je disco/dance-pop umjetnica, pjevačica, autorica i studio pjevačica koju su nadahnuli Whitney Houston, Britney Spears, Charlie Puth, Dua Lipa i dr. U Hrvatskoj je studirala Solo Pjevanje i Teorija Glazbe u Glazbenoj školi u Varaždinu pod vodstvom magistre Blanke Tkalčić.

Godine 2018. glumila je glavnu negativku u prvom hrvatskom mjuziklu “Glazba mog srca” autora Ivana J. Skendera. Nastupala je na raznim festivalima, humanitarnim koncertima i prezentacijama, uključujući i nastupe za predsjednika i tajnika Republike Hrvatske.

Poznata je po sudjelovanju i plasmanu na 6. mjesto Supertalenta 2011. s deset godina i nastupu u Lisinskom u Zagrebu iste godine. Prije odlaska na studij na Los Angeles College of Music, organizirala je pet solo koncerata kako bi financirala svoje obrazovanje. Nedavno je uspješno završila treću godinu studija s odličnim uspjehom.

Do sada je surađivala s poznatim umjetnicima poput Phila Crosbyja Jr., Terese James i Hrvoja Senjuga, Dennisa Quaida, Carminea Rojasa, Phila Lo Prestija i Martina Gui Guija. Prošle je godine nastupila u USC-ovom Bovard Auditoriumu u sklopu hrvatske zajednice u L.A.-u i u losandeleskoj gradskoj vijećnici povodom Dana državnosti. Dosad je dvaput učestvovala u mentosrkom programu Grammy U, učeći od Amire Gadd i Matthewa Pucketta.

U listopadu je osvojila Music Forward Open Mic kao omiljena natjecateljica publike! U veljači je po prvi put nastupila na američkoj televiziji, kao popratni vokal glumcu Dennisu Quiadu na 31st Movieguide Awards. Izdala je dva singla, “Break Me” i “Eternity”, od kojih je “Eternity” dobio i glazbeni spot. I singlovi i spot rastu u brojkama pregleda i streamova, te Rebelle piše i aranžira i za druge glazbenike poput LUPA.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije