NOVOSTI

MURSKO SREDIŠĆE Na stručnom kolegiju donijeto pet zaključaka – evo o čemu se radi

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja

1. Obavještavaju se roditelji da će se novčana sredstva za kupnju školskog pribora moći iskoristiti u trgovini NARODNE NOVINE u Čakovcu, tako da prije kupnje na blagajni predoče osobnu iskaznicu (roditelja) te potom obave kupovinu. Grad Mursko Središće će popis učenika dostaviti navedenoj trgovini. Novčana sredstva se mogu iskoristiti od 06. kolovoza pa do početka školske godine. Prema dostavljenim podacima od strane Osnovne škole Mursko Središće učenici će za školski pribor dobiti: od I. do IV. razreda – 20,00 eura, od V. do VI. razreda – 40,00 eura, od VII. do VIII. razreda – 60,00 eura.


2. Međimurska gruda, Udruga za očuvanje kulturne baštine – temeljem podnesene zamolbe odobrava se pokroviteljstvo nad Festivalom “Bakini kolači” u iznosu od 100,00 eura.

3. Savez udruga “Prvi korak” – temljem dostavljanog upita odobrava se sufinanciranje pomagača djeci s teškoćama u razvoju u predškolskom odgoju u iznosu od 50% od ukupnog iznosa.


4.Udruga za zaštitu mačaka “Sklonište dobrote” – temeljem podnesene zamolbe odobrava se isplata novčanih sredstava u iznosu od 300,00 eura za kupnju nekretnine i otvaranje skloništa za mačke.

5.Murania mamut d.o.o. – temeljem podnesene zamolbe odobrava se kupnja 30 primjeraka knjige kajkavskih umotvorina pod naslovom “Eli kaj, eli nikaj” u iznosu od 450,00 eura

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije