GRAD RUDARA

FOTO Prvi pub kviz u Murskom Središću privukao brojne zaljubljenike u kulturu

Kulturno zabavnim događanjima kroz suradnju kulturnih ustanova i udruga do popularizacije kulture

U Murskom Središću ne nedostaje događanja ni ovaj tjedan. Tako je vikend, za građane Murskog Središća i okolnih naselja, započeo odmjeravanjem snaga u kvizaškom znanju.

Točnije, kod novouređenog Sokolskog doma u Murskom Središću, održan je prvi Pub quiz u suorganizaciji Centra za kulturu „Rudar“ i udruge osnovane tek prije nekoliko tjedana, a koja djeluje pod nazivnom „Kreativna zona“.

Tema kviza bilo je opće znanje, pa su se stoga natjecateljima postavljala raznovrsna zanimljiva pitanja iz područja kulture, povijesti, geografije, glazbe i drugih područja. Svi su natjecatelji pokazali izvrsno znanje, ali ipak najviše točnih odgovora imala je ekipa „Stotka v asaj“, koja je s 39 bodova osvojila prvo mjesto. Drugo mjesto pripalo je ekipi „KK Rudar“, koja je ostvarila 33 boda.

Treće mjesto osvojila je ekipa „Vandelay Industries“ s 32 boda. Četvrto mjesto s 30 bodova pripalo je ekipi „Grozny“, dok je na petom mjestu ekipa „Stari moj“ s 28 bodova. Prethodno navedenim ekipama dodijeljene su i odgovarajuće nagrade koje su osigurali Me Gusta Bar, Vinarija Tomšić, Humana Nova i obitelj Lovrec. Bez obzira na osvojene bodove svi su se dobro zabavili, ali i u svakom slučaju naučili nešto novo.

U dobrom raspoloženju sudionici i svi ostali koji su iskazali interes za ovakvim tipom događanja, nakon kviza nastavili su s druženjem uz gledanje filma „Snatch“.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije