potpisan ugovor

MURSKO SREDIŠĆE Sredinom srpnja kreću radovi na dogradnji Dječjeg vrtića ‘Maslačak’

Dogradnja vrtića je od vitalne važnosti za osiguranje dostatnih kapaciteta za svu djecu

Krajem 2022. godine Gradu Mursko Središće odobrena su novčana sredstva u iznosu od 649.810,81 eura putem Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, prvi Poziv, NPOO.C3.1.R1-II.01 za dogradnju Dječjeg vrtića “Maslačak” Mursko Središće za još četiri skupine. Dogradnjom će se osigurati dovoljni kapaciteti za svu djecu, vjerojatno za minimalno deset i više godina unaprijed.

Danas, 2. srpnja 2024. godine gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak potpisao je ugovor o izvođenju radova na dogradnji dječjeg vrtića “Maslačak” Mursko Središće s tvrtkom Kontura d.o.o. iz Varaždina u vrijednosti od 1.655.188,39 eura. Također, istovremeno je potpisani ugovor o opremanju dječjeg vrića Maslačak s tvrtkom Novi godovi d.o.o. iz Čakovca u vrijednosti od 91.075,00 eura.

Krajnji rok završetka radova na dogradnji i opremanju dječjeg vrtića “Maslačak” je 12 mjeseci od uvođenja u posao, a otvorenje dograđenog dječjeg vrtića planirano je uz Dan grada iduće godine.

Dogradnja vrtića je od vitalne važnosti za osiguranje dostatnih kapaciteta za svu djecu iz području grada Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije